Zdaj ali nikoli

Žanr: Romantična komedija

Dolžina: 103 minut (1h 43min)
Izvirni naslov (leto): Second Act (2018)
Režija: Peter Segal
Scenarij: Justin Zackham, Elaine Goldsmith-Thomas
Država: ZDA
Distribucija v Sloveniji: BLITZ

Igrajo: Vanessa Hudgens, Milo Ventimiglia, Jennifer Lopez, Leah Remini, Freddie Stroma, Treat Williams, Charlyne Yi, Dave Foley, Larry Miller, Alan Aisenberg, Annaleigh Ashford, Elizabeth Masucci …

Povezave: IMDB: Second Act (2018)

O filmu:

Maya že petnajst let živi v Queensu in dela na istem delovnem mestu v tamkajšnjem supermarketu. Ko dolgo pričakovano napredovanje pred njenim nosom dodelijo nekomu drugemu, s pomočjo lažnega življenjepisa in najboljše prijateljice Joan dobi sanjsko službo v pisarni. Edina težava je, da o poslu, v katerem se je znašla, ne ve popolnoma ničesar, pa tudi svoje oblačenje in obnašanje bo morala prilagoditi novim razmeram.

Več o filmu:

Film govori o Mayi (Jennifer Lopez), trgovki, ki povsem spremeni svoj način življenja in navade, da dokaže, da naziv in diploma nista odločilni za uspeh v življenju. Maya že petnajst let živi v Queensu in dela na istem delovnem mestu v tamkajšnjem supermarketu. Ko dolgo pričakovano napredovanje pred njenim nosom dodelijo nekomu drugemu, s pomočjo lažnega življenjepisa in najboljše prijateljice Joan dobi sanjsko službo v pisarni. Edna težava je, da o poslu, v katerem se je znašla, ne ve popolnoma ničesar, pa tudi svoje oblačenje in obnašanje bo morala prilagoditi novim razmeram.