Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2

Žanr: animirana komedija
SLOVENSKA SINHRONIZACIJA

Dolžina: 86 minut (1h 26min)
Izvirni naslov (leto): The Secret Life of Pets 2 (2019)
Režija: Chris Renaud in Jonathan Del Val
Scenarij: Brian Lynch
Država: ZDA
Distribucija v Sloveniji: Karantanija Cinemas

Slovenski glasovi: Jure Mastnak, Jernej Kuntner, Jose Nzobandora, Gregor Skočir, Ajda Toman, Vid Valič, Lana Hribar, Tjaša Železnik, Andrej Murenc, Uroš Smolej …

Povezave: IMDB: The Secret Life of Pets 2 (2019)

O filmu:

Na velika platna se vračajo prikupni hišni ljubljenčki. V drugem delu bodo v ospredju čustveno življenje naših hišnih ljubljenčkov, globoke vezi med njimi in družinami, ki jih imajo rade, ter odgovori na vprašanje, ki že dolgo zanimajo vsakega lastnika hišnih ljubljenčkov: kaj naši ljubljenčki zares počnejo, ko so sami doma?

Več o filmu:

V življenju vseh domačih ljubljenčkov, ki smo jih spoznali v prvem delu, je prišlo do velikih sprememb. Kuža Maks pri svoji lastnici Katie ni več na prvem mestu, saj se je poročila in dobila sina. Ker je Maks do fanta preveč zaščitniški in se boji za njegovo varnost, to začne vplivati na njegove živce. Na družinskem izletu na kmetijo se Maks in prijatelj Duke srečata s kravami, ki so nestrpne do psov, s sovražnimi lisicami in grozljivim puranom, kar še poveča Maksovo zaskrbljenost. Na srečo dobi Maks nekaj koristnih nasvetov od veterana na kmetiji, psa Roosterja, ki bo Maksa prisilil, da se sooči s svojimi strahovi, da v sebi najde alfa samca in da Liamu malo več svobode.
Medtem bo v mestu, ko je njen lastnik zdoma, skušala psička Gidget (ki je zaljubljena v Maksa) rešiti Maksovo najljubšo igračo iz stanovanja, polnega mačk, pri tem pa ji bo pomagala mačka Chloe.
Ljubek in malo nor zajček Kepca pa živi v zmoti, da je superheroj, saj ga njegova lastnica, deklica Molly, oblači v superherojske pižame. In ko se pojavi Shih Tzu psička Rožca in prosi Kepco za pomoč na nevarni misiji, bo moral zbrati ves pogum, da postane heroj, za katerega se je samo pretvarjal. Bodo Maks, Kepca in Gidget in drugi hišni ljubljenčki lahko v sebi našli pogum, da se spopadejo s svojimi največjimi strahovi?