Popolna kopija

Žanr: Misteriozni ZF triler

Dolžina: 107 minut (1h 47min)
Izvirni naslov (leto): Replicas (2018)
Režija: Jeffrey Nachmanoff
Scenarij: Stephen Hamel, Chad St. John
Država: ZDA
Distribucija v Sloveniji: BLITZ

Igrajo: Keanu Reeves, Alice Eve, Thomas Middleditch, Emily Alyn Lind, John Ortiz, Emjay Anthony, Amber Townsend, Amber Rivera, Nyasha Hatendi, Aria Lyric Leabu, Sunshine Logroño, Jeffrey Holsman, Omar Cruz Soto, Jean Pierre Prats, …

Povezave: IMDB: Replicas (2018)

O filmu:

Znani nevroznanstvenik William Foster, ki je v prometni nesreči izgubil svojo ženo in njune tri otroke, se s pomočjo najboljšega prijatelja in znanstvenika Eda Whittleja odloči za riskanten eksperiment – kopiranje njihovih pokojnih teles. Odločen je, da ga pri tem ne bo ustavilo nič, tudi če se mora po robu postaviti celemu vladnemu laboratoriju, policiji in predvsem zakonu fizike.

Napovednik je v angleščini.

Več o filmu:

Keanu Reeves se vrača v znanstveno fantastiko! Film govori o etičnosti vrnitve mrtvih v življenje ter se sooča s problemom moderne tehnologije in kloniranjem družine. Znani nevroznanstvenik William Foster, ki je v prometni nesreči izgubil svojo ženo in njune tri otroke, se s pomočjo najboljšega prijatelja in znanstvenika Eda Whittleja odloči za riskanten eksperiment – kopiranje njihovih pokojnih teles. Odločen je, da ga pri tem ne bo ustavilo nič, tudi če se mora po robu postaviti celemu vladnemu laboratoriju, policiji in predvsem zakonu fizike.