Počutim se lepo

Žanr: komedija

Dolžina: 110 minut (1h 50min)
Izvirni naslov (leto): I Feel Pretty (2018)
Režija: Abby Kohn, Marc Silverstein
Scenarij: Abby Kohn, Marc Silverstein
Država: ZDA
Distribucija v Sloveniji: Karantanija

Igrajo: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Lauren Hutton, Rory Scovel, Naomi Campbell , Abby Kohn in Marc Silverstein …

Povezave: IMDB: I Feel Pretty (2018)

O filmu:

Renee Bennet (Amy Schumer) ve, kako se dekle povprečnega videza in z nekaj kilogrami preveč počuti v okolju, kjer so ideali postavljeni visoko in kje nisi nič, če tvoja postava in videz nista vedno brezhibna. Vse dokler se med padcem s sobnega kolesa v telovadnici močno ne udari v glavo, kar povzroči nenavadni obrat, ki debelušni Renee v trenutku spremeni življenje. In perspektivo. Zdaj je najbolj čudovito in sposobno bitje na celem planetu – v ogledalu komaj prepozna svojo novo postavo, brezhibno polt in bujno pričesko. Njen novi videz, rastoča samozavest in uglajenost pa imajo samo eno pomanjkljivost, ki pa se je novopečena lepotica sploh ne zaveda. Vsi drugi jo namreč še vedno vidijo v njeni stari debelušni podobi, kar je povod za nešteto smešnih zapletov. Čeprav se vse dogaja le v njeni glavi, ji z na novo pridobljeno samozavestjo začne uspevati nemogoče – njena lepa šefinja je naravnost očarana, ima novega fanta in kup povabil na najbolj prestižne zabave. Svet je zdaj čudovit, a na žalost nobena čarovnija ne traja večno.

Več o filmu:

V novi komediji POČUTIM SE LEPO bodo Renee do resnice in življenjskih spoznanj pomagali Michelle Williams, Naomi Campell in Rory Scovel, ki bo prevzel vlogo njenega fanta.