Mary Poppins se vrača

Žanr: Družinski fantazijski muzikal

Dolžina: 130 minut (2h 10min)
Izvirni naslov (leto): Mary Poppins Returns (2018)
Režija: Rob Marshall
Scenarij: David Magee, P.L. Travers
Država: ZDA
Distribucija v Sloveniji: 2I FILM

Igrajo: Emily Blunt, Meryl Streep, Colin Firth, Dick van Dyke, Emily Mortimer, Angela Lansbury, Ben Whishaw, Julie Walters, David Warner, Lin-Manuel Miranda, Jeremy Swift, Jim Norton, Pixie Davies, Bernardo Santos, Kobna Holdbrook-Smith …

Povezave: IMDB: Mary Poppins Returns (2018)

O filmu:

Dogajanje je postavljeno v London, 25 let po izredno uspešnem prvem delu. Michael in Jane sta odrasla, njuna priljubljena varuška Marry Poppins pa ju obišče, da bi družini pomagala s svojimi magičnimi močmi in energijo vrniti veselje, ki so ga izgubili v času njene odsotnosti.

Več o filmu:

V Disneyjevem filmu Mary Poppins se vrača, Emily Blunt (Dekle na vlaku, V gozdove) igra popolno varuško z edinstvenimi čarobnimi veščinami, ki lahko rutinsko nalogo spremeni v nepozabno, fantastično avanturo. V tej, najnovejši upodobitvi, ki vsebuje svežo senzibilnost, a slavi duh originala, se Mary Poppins vrača, da bi pomagala novi generaciji družine Banks ponovno najti radost in čudež po izgubi ljubljene osebe. Skrivnostni varuški se pridruži prijatelj Jack, ki ga igra Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Vaiana). Jack je optimističen prižigalec uličnih svetilk, ki pomaga vnesti svetlobo in življenje na ulice Londona.