PREMIERA: Košarkar naj bo 2 z obiskom filmske ekipe

🏀 Pridruži se nam na TRBOVELJSKO 𝐏𝐑𝐄𝐌𝐈𝐄𝐑𝐍𝐎 𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊𝐂𝐈𝐉𝐎 filma 𝐊𝐎Š𝐀𝐑𝐊𝐀𝐑 𝐍𝐀𝐉 𝐁𝐎 𝟐 🏀,
ki se bodo odvijala v nedeljo, 𝟐9. 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐨𝐛 𝟏7:𝟎𝟎 v Kinu Trbovlje
🏀 ob 17.00 filmsko druženje v avli, delavnica (DPM), obisk ekipe, fotografiranje…
🏀 ob 18.00 projekcija filma

Žanr: družinska komedija

Dolžina: 80 minut (1h 20min)
Izvirni naslov (leto): Košarkar naj bo 2 (2019)
Režija: Boris Petkovic
Scenarij: Primož Suhodolčan
Država: Slovenija
Distribucija v Sloveniji: REIT d.o.o.

Igrajo: Klemen Kostrevc, Matija Brodnik, Gaja Filač, Domen Novak, Marko Miladinovic, Gojmir Lešnjak Gojc, Lado Bizovičar, Ana Maria Mitič, Matjaž Javšnik….

O filmu:

Drugi del filmske uspešnice KOŠARKAR NAJ BO 2 nadaljuje duhovito pripoved o Ranti, fantu, ki je tako velik, da bi lahko žirafam kravate zavezoval. O nerodnem in tako lenem fantu, da je morala zvečer postelja sama k njemu, sicer je kar stoje zaspal. Tako je bilo dokler ni usoda v njegove roke položila košarkarske žoge, ki mu je spremenila življenje.

Več o filmu:

Na filmska platna se vračajo vsi osrednji liki: poleg Rante (Klemen Kostrevc) tudi njegov najboljši prijatelj Smodlak (Matija Brodnik), njegovo dekle Metka (Gaja Filač) in odrasli del ekipe z učiteljem telovadbe Salto (Marko Miladinović) in managerjem Tinijem Trsko (Lado Bizovičar) na čelu. Največ težav bo druščini, ki zdaj zaključuje devetletko, v šolskih klopeh še naprej delal učitelj geografije Tundra (Gojmir Lešnjak), na košarkarskem igrišču pa jim žog (in še česa) ne bo premešal zgolj nasprotnik, ampak tudi novi soigralec Jožko (Domen Novak).