Johnny English spet v akciji

Žanr: Akcijska komedija

Dolžina: 88 minut (1h 28min)
Izvirni naslov (leto): Johnny English Strikes Again (2018)
Režija: David Kerr
Scenarij: Neal Purvis, Robert Wade
Država: VB
Distribucija v Sloveniji: KARANTANIJA

Igrajo: Olga Kurylenko, Rowan Atkinson, Jake Lacy, Ben Miller, Miranda Hennessy, David Mumeni, Samantha Russell, Eddie O’Connell, Nick Owenford, Tuncay Gunes, Junichi Kajioka, Pino Maiello, Gary Kiely, Ryan Wiseman, Dan March …

Povezave: IMDB: Johnny English Strikes Again (2018)

O filmu:

Najbolj nerodni agent njenega veličanstva se vrača na filmska platna. Tudi tokrat so bo v podobi Rowana Atkonsona in oborožen z najnovejšimi vohunskimi izumi podal v vrtoglavi pregon in divje pretepe. Kot vedno pa mu bodo komične katastrofe in nenavadni zapleti za petami na čisto vsakem koraku.

Več o filmu:

Če je nerodni tajni agent Johnny English v prvem delu leta 2003 iskal zločinca, ki je skušal ukrasti kronske dragulje ter pospravil vse tajne agente britanske obveščevalne službe, v drugem delu leta 2011 pa preprečiti umor kitajskega premierja, se v tretjem delu vrača iz nadvse udobnega upokojenskega življenja naravnost v akcijo – najti mora hekerja, ki je obelodanil identitete vseh aktivnih tajnih agentov v Veliki Britaniji. A ker dolga leta ni bil na tekočem z novostmi in tehnologijami, pa tudi sicer je agent znan po tem, da ni preveč vešč in spreten, se tokrat podaja v zanj popolnoma nov svet – premagati mora vse izzive sodobne tehnologije, da bo njegova nova misija lahko uspešna.