Instant družina

Žanr: Družinska komedija

Dolžina: 118 minut (1h 58min)
Izvirni naslov (leto): Instant Family (2018)
Režija: Sean Anders
Scenarij: Sean Anders, John Morris
Država: ZDA
Distribucija v Sloveniji: KARANTANIJA

Igrajo: Rose Byrne, Mark Wahlberg, Isabela Moner, Octavia Spencer, …

Povezave: IMDB: Instant Family (2018)

O filmu:

Zakonca Pete in Ellie prenavljata veliko hišo, o naraščaju pa še ne razmišljata. Ko ju prijatelj spodbode, da otrok ne bosta imela, se pričneta preigravati z idejo, da bi otroka posvojila iz rejništva. Ko se odločita za posvojitev najstnice, ugotovita, da ima mlajša brata in sestro, in tako posvojita vse tri. Ob prihodu v hišo pa se prične razburljivo privajanje na nov dom in drug na drugega. Jim bo uspelo preseči začetne težave in zaživeti kot družina?

Več o filmu:

V glavni vlogi očeta se bo predstavil Mark Wahlberg, v vlogi matere pa Rose Byrne, ki jima družinska komična dinamika ni tuja, saj sta že zaigrala v družinskih komedijah – Wahlberg v dveh delih komedije Očka proti fotru, Byrnova pa v obeh delih komedije Sosedi.

Zanimivosti:

– Režiser Sean Anders in Mark Wahlberg sta že sodelovala, in sicer v komedijah Očka proti fotru in Očka proti fotru 2 – prvi kot režiser, drugi kot glavni igralec. Tudi igralca Isabela Moner in Mark Wahlberg sta že igrala skupaj, pred komedijo Instant družina sta lani zaigrala v zadnjem delu akcijskega spektakla – Transformerji: Zadnji vitez.