FILMSKA KAVA: Mamma Mia: Spet začenja se!

Kino Trbovlje pripravlja skupaj s trboveljskimi društvi novi program ☕FILMSKA KAVA☕, ki je v prvi vrsti namenjen upokojencem, brezposelnim in vsem ostalim, ki imajo nekaj prostega dopoldanskega časa.
Enkrat na mesec (en ponedeljek ob 10.00) bo v dopoldanskem času pripravljena projekcija filma, ki bo občinstvu zagotovo zanimiva.

24. septembra ob 10.00 uri zjutraj, kot prva bo predvajana projekcija filma
MAMMA MIA: SPET ZAČENJA SE!
(glasbena komedija)
CENA VSTOPNICE SAMO 2€!
Ob predložitvi vstopnice za film MAMMA MIA lahko uveljavite popust:
☕KAVA ZA 1€ (po izbiri) v kavarni CAPPUCCINO TRBOVLJE (Spar) in
☕ KAVA ZA 0,80 € v KAVARNI DDT .

Žanr: Glasbena komedija
Dolžina: 114 minut (1h 54min)
Izvirni naslov (leto): Mamma Mia! Here We Go Again (2018)
Režija: Ol Parker
Scenarij: Ol Parker
Država: ZDA
Distribucija v Sloveniji: KARANTANIJA

Igrajo: Lily James, Christine Baranski, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Dominic Cooper, Julie Walters, Andy Garcia, Cher , Jeremy Irvine, Alexa Davies, Togo Igawa, Hugh Skinner …

Povezave: IMDB: Mamma Mia! Here We Go Again (2018)

O filmu:

Na filmska platna prihaja drugi del velike uspešnice Mamma Mia, v katerem smo spoznali simpatično Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev. Filmska zgodba novega dela MAMA MIA: SPET ZAČENJA SE! se vrača v zgodovino in opisuje dogajanje, ki je pripeljalo do nenavadne zgodbe s tremi očeti.

Več o filmu:

Filmska zgodba se vrača v zgodovino in opisuje dogajanje, ki je pripeljalo do zapletov, s katerimi so nas glavni liki zaposlovali v prvem delu. V vlogi Donne bomo spet gledali in poslušali Meryl Streep, vračata pa se tudi Julie Walters kot Rosie in Christine Baranski kot Tanya. V vlogi hčerke Sophie bo spet nastopila Amanda Seyfried, medtem ko se Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård in Colin Firth vračajo kot njeni trije možni očetje Sam, Bill in Harry. Mlado Donno, bo igrala odlična Lily James, mladi Tanyo in Rosie pa Alexa Davies in Jessica Keenan Wynn. V vlogah mladih Sama, Billa in Harryja, ki so krivi za največji zaplet filma, bodo nastopili Jeremy Irvine, Josh Dylan in Hugh Skinner. Za težko pričakovano nadaljevanje je scenarij napisal Ol Parker (Eksotični hotel Marigold), ki je film tudi režiral.

Zanimivosti:

– V drugem delu bomo slišali Abbine uspešnice, ki jih ustvarjalci prvega dela niso uporabili, manjkale pa ne bodo niti nekatere pesmi, ki so krojile zgodbo prvega dela.
– Kot je že znano, so drugi del priljubljenega muzikla posneli na hrvaškem otoku Vis. Snemanje se je začelo lanskega avgusta, zaključilo pa decembra.
– Čeprav je Cher od svoje igralske kolegice Meryl Streep starejša le tri leta, bo v drugem delu zaigrala njeno mamo.
– Za upodobitev prijateljice Tanye v prvem delu filma so vlogo ponudili prav pevki Cher, ki pa jo je zavrnila. V drugem delu se bo tako pojavila v drugi vlogi.