Bikec Ferdinand (SINHRO)

Žanr: animirana pustolovska komedija
SLOVENSKA SINHRONIZACIJA
Dolžina: 108 minut (1h 48min )
Izvirni naslov (leto): Ferdinand (2017)
Režija: Carlos Saldanha, Cathy Malkasian
Scenarij: Aaron Kandell, Jordan Kandell
Država: ZDA
Distribucija v Sloveniji: Blitz Film

Slovenski glasovi: Domen Valič (Ferdinand), Lucija Grm (Lupe), Jernej Kuntner (Hans), Helena Berden (Greta), Lija Pečnikar (Una), Martin Jelovšek (Dos), Žiga Paradžik (Cuatro), Matevž Müller (Klaus), Primož Vrhovec (Valiente), Rok Kunaver (Angus) in Štefan Kušar (Bones).

Povezave: IMDB: Ferdinand (2017) 

O filmu:

Zgodba o Ferdinandu je zgodba o znamenitem španskem bikcu, ki je od vsega najraje sedel pod plutovcem in duhal cvetice. Nekoč ga je čmrlj tako močno pičil, da je ta puhnil, planil k višku in topotal po zemlji, kakor da je ponorel. Možje so ga uzrli in vsi so zavpili od veselja. To je bil največji in najbolj divji bik med vsemi, ravno pravšnji za bikoborbo! A kaj, ko se ubogi Ferdinand v Madridu v areni ni zmenil za puščičarje, pikadorja in celo matadorja.

Več o filmu:

Bikec, ki obožuje cvetlice, prihaja na velika platna!

Režiser mega animiranih uspešnic Rio in Ledena doba, je na velika platna prenesel Bikca Ferdinanda, film o velikem biku s še večjim srcem, ki bi raje vohal cvetlice, kot se boril z matadorji. Ko so ga ljudje napačno ocenili kot nevarno razuzdano zver, Ferdinanda zvežejo in odpeljejo od doma. Odločen, da se bo vrnil k družini, zbere druščino skrajnih značajev in se odpravi neverjetni pustolovščini naproti.

Zgodba o Ferdinandu dokazuje, da ne smemo imeti predsodkov ter ne smemo soditi niti ene osebe ali živali samo po videzu.

Slovenske glasove bodo v tej težko pričakovani risanki prispevali: Domen Valič (Ferdinand), Lucija Grm (Lupe), Jernej Kuntner (Hans), Helena Berden (Greta), Lija Pečnikar (Una), Martin Jelovšek (Dos), Žiga Paradžik (Cuatro), Matevž Müller (Klaus), Primož Vrhovec (Valiente), Rok Kunaver (Angus) in Štefan Kušar (Bones).